Inschrijven Tour D’ICT 2020

* verplicht veld
Aanhef *
Algemene Voorwaarden *

Bij deelname aan het de Tour D'ICT gaat u akkoord met de kosten van €250,- per persoon en zorgt u ervoor dat deze worden voldaan vóór 14 juni 2020 d.m.v. de toegezonden factuur vanuit MxM Blueline B.V.. Indien u uw inschrijving wenst te annuleren, dient u een e-mail te sturen aan info@ictfair.nl. Wanneer wij uw schriftelijke annulering vóór 14 juni 2020 hebben ontvangen, krijgt u het volledige deelnamebedrag van €250,- teruggestort op uw rekening. Wanneer u zich inschrijft vanaf 14 juni 2020, of wanneer wij uw schriftelijke annulering op of na 14 juni 2020 ontvangen, is retournering van het deelnamebedrag niet meer mogelijk.

Privacybeleid MxM Blueline B.V.

 

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten en evenementen van MxM Blueline. U dient zich ervan bewust te zijn dat MxM Blueline niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

MxM Blueline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

 

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze evenementen, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om het evenement uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline. Tevens zullen uw gegevens worden ingevoerd in de evenementen-applicatie, om u de mogelijkheid te bieden te communiceren met overige evenement-bezoekers. Wij zullen deze gegevens eventueel combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie
Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, sociale media e.d., is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld zonder dat u hier uitdrukkelijk schriftelijk mee instemt. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze zakelijke partners en werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen, of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

 

MxM Blueline B.V.
Maansteenweg 1
2665 NP Bleiswijk
[T] +31(0)6 – 53 66 46 46
[E] info@ictfair.nl

Programma

11.30 Ontvangst met koffie, thee, lunch
12.00 Presentatie profrenner Bram Tankink: 
“inspirerend verhaal over carrière en vooruitblik op het NK wielrennen”
13.00 Gelegenheid tot omkleden
13.30  Aanvang fietstocht
Halverwege pauzeplaats met sportdrank, sportrepen en/of bananen.
17.00 Einde fietstocht en gelegenheid om te douchen
17.30 Gezellige BBQ met borrel
18.30 Afsluiting van de dag door profrenners

Contact

Vragen of sponsoren?

Mail naar info@ictfair.nl of bel:

HP van Tilburg
06 – 53 66 46 46

Erik Garritsen
06 – 27 04 79 76

Ga terug