DAG VOOR HET NL WIELRENNEN HETZELFDE PARCOURS RIJDEN, HOE COOL IS DAT!

Veel ICT-ers hebben de laatste jaren de fiets ontdekt als de ultieme manier van ontspannen en sporten! De organisatie van de ICTFair vond het daarom tijd om eens een Tourtocht te organiseren. In samenwerking met het in wielerevents gespecialiseerde bureau Super Sports Events, presenteren we met trots de Tour d’ICT als het ultieme netwerk-event voor Vendoren, Distri’s, Resellers en Eindklanten. Een betere manier om te netwerken is er niet!

UITVALBASIS CAFE DE PROLOOG

We hebben gekozen voor de centraal in NL gelegen uitvalsbasis de Proloog in Amerongen. Een echt wielercafé aan de voet van de Amerongse Berg met goede douchefaciliteiten en een ruime parkeer- plaats op loop/fietsafstand van de Proloog.

 

WIELRENNEN

De opzet van de wegtocht is de er een wegparcours wordt opgezet van 40 km dat door de die-hard twee keer wordt gereden: 80 km. De fietstocht zal plaats vinden op en rond de Utrechtse heuvelrug waarin ook enkele uitdagende klimmetjes zitten. De route zal ook gedeeltelijk over het parcours van het NK gaan dat het weekend daarna in Ede wordt verreden.

 

MOUTAINBIKEN

Voor de liefhebbers van het bos is er ook de mogelijkheid om op de mountainbike te stappen voor een tocht van 30 km. Vanuit Café de Proloog schiet je zo direct het bos in.

 

NIVEAUS

Fietsers worden voor de start ingedeeld in groepjes van 6-8 personen binnen hun niveau en ambitie voor die dag. Er wordt gefietst met GPS routes. Vanwege de veiligheid wordt er niet gecoursed op tijd, maar wel op sportiviteit en inzet. Het gaat vooral om het netwerken en de gezelligheid!

SPONOR IT4KIDS

HELP KINDEREN TE SPORTEN

IT4Kids realiseert sport- en spelkansen voor kinderen die vanuit hun thuissituatie minder mogelijkheden hebben zich op dit gebied te ontwikkelen.

IT4KIDS
Inschrijven voor deelname

Programma

11.30 Ontvangst met koffie, thee, lunch
12.00 Presentatie profrenner Bram Tankink: 
“inspirerend verhaal over carrière en vooruitblik op het NK wielrennen”
13.00 Gelegenheid tot omkleden
13.30  Aanvang fietstocht
Halverwege pauzeplaats met sportdrank, sportrepen en/of bananen.
17.00 Einde fietstocht en gelegenheid om te douchen
17.30 Gezellige BBQ met borrel
18.30 Afsluiting van de dag door profrenners

Contact

Vragen of sponsoren?

Mail naar info@ictfair.nl of bel:

HP van Tilburg
06 – 53 66 46 46