Kennissessies zaal 1, zaal 2 en Theaterzaal

Kennissessie:Microsoft

MICROSOFT SPREEKT OPENHARTIG OVER DE EIGEN DIGITALE TRANSFORMATIE!

 

Microsoft spreek in deze kennissessie over haar  eigen digitale transformatie. Waarom heeft deze techgigant er voor gekozen om Github, Apple en Linux te omarmen? Steeds meer bedrijven transformeren naar een cloud-omgeving. Die overgang vraagt om een nieuwe blik op de samenwerkingen met partners. Ook de keuze om technologie van voorheen concurrerende bedrijven te omarmen, ligt open. Hoe doet een groot bedrijf als Microsoft dat? Tony Krijnen, partner technology & strategy neemt u graag mee in de transformatie van Microsoft. ‘Het zal de meeste mensen niet ontgaan zijn dat er een nieuw en ander Microsoft is opgestaan. We zijn lid van de Linux Foundation, gaven een Office 365-presentatie op de Apple iPad Pro keynote en namen GitHub over…’Naast cultuurverandering komt ook een aantal praktische voorbeelden voorbij, zoals de gevolgen van de digitale transformatie voor IoT en gebouwbeheer. Kortom, een presentatie om niet licht te vergeten

 

14:00 – 14:30u  |  Zaal 1

 


 

Kennissessie:Onyx Cybersecurity (AVG)

MOET DAT NU ECHT, ZO’N VERWERKERSOVEREENKOMST?

 

Als ICT leverancier verwerkt u vaak de gegevens van uw klanten, daarbij worden soms ook persoonsgegevens verwerkt. Uw klanten moeten dan een verwerkersovereenkomst met u afsluiten. Wat moet daar dan in staan volgens de nieuwe privacy wetgeving (de AVG) en waar ligt de aansprakelijkheid? En wat als u gebruik maakt van subleveranciers, hoe zit dan de aansprakelijkheid?
Daarnaast bent u zelf ook vaak klant van verwerkers. Salarisverwerkingen, het verzenden van nieuwsbrieven en activiteiten op het gebied van de ICT zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die vaak worden uitbesteed. In deze gevallen is het vervolgens ook nodig om afspraken te maken over wie wat, waar en wanneer mag verwerken. Leer in een half uurtje alle ins en outs over de verwerkersovereenkomst en stel uw vragen!

 

14:00 – 14:30u  |  Zaal 2


 

Kennissessie:Pocos

CONNECTIVITEIT ZOU NIET BEPERKT MOETEN WORDEN DOOR BANDBREEDTES.

 

Voor ieder bedrijf is connectiviteit essentieel voor de continuïteit. Business applicaties hebben allemaal een krachtige, veilige verbinding nodig om functioneel te zijn. Maar waarom leveren we nog steeds slechts een rijbaan op een brede snelweg? Waarom knijpen we de capaciteit? Hoe zal dit in de toekomst gaan?  In een boeiend gesprek zal Pocos oprichter Simon Poels zijn visie geven op de connectiviteit markt nu en in de toekomst. DUS ZO GAAT BREEDBAND IN 2020 EN VERDER ERUIT ZIEN!!“

 

14:00 – 14:30u  |  Theaterzaal

Kennissessie:Google

GOOGLE HELPT BEDRIJVEN MET TRANSITIE NAAR NIEUWE FASE

 

WAT MAAKT HET GOOGLE PLATFORM ZO SPECIAAL? Mis deze kans om de ins en outs van Google’s strategie en waarde-diensten te horen niet! In de rol die Google in deze periode inneemt rol helpt het klanten hun bedrijf te transformeren en te evolueren door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van Google, web-scale datacenters en software-infrastructuur. Wessel Gans is een klantingenieur in het Google Cloud Platform-team. In deze rol helpt hij klanten hun bedrijf te transformeren en te evolueren door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van Google, web-scale datacenters en software-infrastructuur. Voordat zij bij Google kwamen, waren Wessel in verschillende posities werkzaam bij NetApp en Siemens Business Services.

 

14:30 – 15:00u  |  Zaal 1

 


 

Kennissessie:Innovaphone

INNOVAPHONE myApps EEN REVOLUITIE IN BUSINESS

 

Volgens kenners de beste VoIP oplossing in de markt: Innovaphone staat al meer dan 20 jaar voor innovatie en kwaliteit made in Germany. De komst van innovaphone myApps brengt professionele communicatie naar het volgende niveau. myApps is alles-in-één, voor iedereen en op ieder device – naast UC-client is myApps ook een werkomgeving en een framework waarmee het scala aan functies kan worden uitgebreid met een willekeurig aantal apps. Met myApps kan iedereen app-ontwikkelaar worden en kan iedere toepassing een app worden. Dat kan zowel in de cloud als on-premise. De komst van myApps en ons indirecte verkoopsysteem met zeer aantrekkelijke marges maken. DIT IS HET MOMENT OM INNOVAPHONE RESELLER TE WORDEN.

 

14:30 – 15:00u  |  Zaal 2

 


 

Kennissessie:Clearvox / DSD

ZET DE PBX CENTRAAL IN SMART COMMUNICATIONS EN SMART OFFICE!

 

Heel recent gingen het snel groeiende Communications platform Clearvox en Clouddistributeur DSD Europe een innige samenwerking aan. In deze workshop laten ze op inspirerende wijze zijn waar telefonie en cloud samenkomen, waarom de pbx centrale het startpunt is van smart-office en waar in 2019 de volgende stappen in integratie tussen Communicatie en andere bedrijfsprocessen worden gemaakt. “Nu wordt het eigenlijk pas echt leuk” EN NOG NOOIT was de modernste en makkelijkste softpbx nog zo makkelijk te bestellen als nu in de allround cloudportal van DSD.

 

14:30 – 15:00u  |  Theaterzaal 

Kennissessie:Blaud

DE MOBIELE WERKPLEK IS HEILIG, ZALIG ZIJN ZIJ DIE DAT OOK NOG GOED WETEN TE MANAGEN.

 

We staan op met onze smartphone en we gaan er mee naar bed. Overdag zijn de laptop en smartphone het belangrijkste gereedschap dat de kenniswerker bij zich draagt. Maar is deze ‘mobiele werkplek’ ook goed beveiligd tegen verlies, diefstal, virussen, hacking, etc.? Is het überhaupt mogelijk om alle business applicaties veilig te benaderen via je smartphone of tablet? En dan is er nog de meest cruciale vraag: hoe gaat het management om met mobiel werken? In deze sessie komt dit allemaal samen en leert de ICT-er, van special BLAUD, in een notendop welke enorme kansen er liggen op het gebied van Mobility Management.

 

15:00 – 15:30u |  Zaal 1

 


 

Kennissessie:SDC

DIT MOET JE IN 2019 WETEN!: EIGENLIJK KUN JE PAS WLAN VERKOPEN ALS JE HET ECHT SNAPT.

 

De presentaties van SDC’s connectiviteits-deskundige Aris Vink behoren altijd tot de best bezochte kennissessies op de ICTfairs. Niet voor niets, want op rustige en eenvoudige wijze laat Aris zien waar het om draait als je een goede en stabiele Wlan omgeving bouwt. Waar moet je op letten bij het plaatsen van routres, switches en accespoints en wat zijn de valkuilen. En dan leren de bezoekers van deze sessie ook nog eens waar het naar toe gaat. Hoe lang duurt het nog voordat data over de hoogste trilling van licht gaat? Dit zijn nog eens eye-openers en take-aways waar je wat aan hebt!

 

15:00 – 15:30u  |  Zaal 2


 

Kennissessie:YellowBrand (Branding)

ELKE ONDERNEMING HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL!

 

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en een persoonlijke service is al langer bekend. Maar hoe creëer je nóg meer vertrouwen bij de klant? Uitstraling! Een doordachte en verzorgde merkidentiteit, die tot in de puntjes is verzorgd, laat zien dat je serieus bezig bent met je business. Zelfs minimale aanpassingen kunnen al helpen aan een verfrissend beeld! Klanten merken dat!
Stel jezelf de volgende vragen: hoe lang bestaat ons huidige logo? Laat deze nog zien waar we voor staan? En past onze uitstraling nog wel in de tijd waarin we leven? Kortom ga ik met de tijd mee en besteed ik voldoende aandacht aan mijn branding? Laat je inspireren door Stef Bosman, met zijn aanstekelijke enthousiasme voor design.

 

15:00 – 15:30u  |  Theaterzaal 

Kennissessie:Dean One

MOBILE WHOLESALE… THE GAME CHANGER

 

HET GROTE EN VOOR RESELLERS GOEDE NIEUWS OP DE WINTERFAIR 2018!  De beweging van het partnerkanaal om naar Wholesale over te stappen neemt een grote vlucht. Het partnerkanaal is op zoek naar mogelijkheden om haar mobiele business ‘future proof’ te maken en zelf in ‘control’ te zijn, waardoor ze extra waarde creëert voor haar bedrijf. dean one biedt met Mobiel Wholesale Partners de mogelijkheid om zelf klanteigenaar te worden en het zakelijke portfolio van T-Mobile zelf te factureren. Dave Faber, GO! Ambassadeur bij dean one, legt uit waarom Mobile Wholesale voor het partnerkanaal écht een enorme game changer is en waarom iedere telecom- of ICT-Partner ‘Mobile Wholesale’ zou moeten aanbieden.

 

15:30 – 16:00u  |  Zaal 1

 


 

Kennissessie:Cloudoe

Stop met verkopen van telefonie, maar adviseer en lever communicatie.

 

We zijn allemaal technisch zeer begaafd en kunnen lang met elkaar praten over VoIP, Toestellen en PBX Centrales in de cloud. WAKEUPCALL! Het gaat organisaties in 2019 niet meer om telefonie, maar om beteren bereikbaarheid, optimalisatie van klantcommunicatie en excellente UC processen! Cloudoe is als specialist in Communicatie en Klantcontact de partner van steeds meer resellers die de volgende stap willen maken. In deze compacte workshop komen in vogelvlucht alle nieuwe inzichten op het gebied van UC, WebRTC, Chatbots, BI en Messaging voorbij! Dit zijn nog eens nieuwe inzichten.

 

15:30 – 16:00u  |  Zaal 2

 


 

Kennissessie:Salestraining Quality Mentor

ALLES IS TE TRAINEN EN TE LEREN: OOK VERKOPEN!!

 

Natuurlijk hebben we allemaal onze talenten. Natuurlijk hebben we allemaal dingen die we leuk vinden en die we minder aangenaam vinden. Voor weinig mensen is verkopen een hobby. ‘Misschien is het kwestie van talent, maar vooral is verkopen net zoals zo veel andere vaardigheden te trainen en te leren. Er zijn geen excuses, alleen dat je werkgever er niet in wil investeren of dat jezelf onvoldoende gemotiveerd bent om te leren. Stap na deze 25 minuten durende presentatie van de toptrainer en dito knappe verkoper Tonpeter Spaapen gemotiveerd naar buiten. Haal opgelucht adem: Binnenkort kun jij ook verkopen als de beste!

 

15:30 – 16:00u  |  Theaterzaal 

Kennissessie:Onyx Cybersecurity (Cybersecurity)

CYBER SECURITY AUDIT.

 

Als ICT organisatie zorg je ervoor dat de systemen van je klanten veilig zijn, of zo veilig mogelijk. Soms moet je de klant overtuigen van de noodzaak van de extra kosten die er vaak bij extra beveiliging horen. Ook accountants vragen vanaf 2018 naar een “cybersecurity health check” door een derde partij. De accountant is wettelijk verplicht om een oordeel te vellen over betrouwbaarheid en continuïteit van ICT-systemen in een organisatie. Hoe toon je dat aan?

Een security audit kan worden opgebouwd uit verschillende scan’s en risico onderzoeken. Vaak wordt er een penetratietest gedaan, een vulnerability scan en een technische schouwing op locatie. Als er ook software wordt gebouwd moet de code van binnenuit worden beveiligd. Hoe gaan die scan’s en onderzoeken technisch in zijn werk? Een cybersecurity specialist legt uit en beantwoord uw vragen.

 

16:00 – 16:30u  |  Zaal 1


 

Kennissessie:Bizzskype

Microsoft Skypeforbusiness en BIZZSKYPE, een UPDATE!

Volg deze kennissessie als je inzage wilt hebben in de rol van Microsoft op het gebied van telefonie en uc in2019!. In deze  kennissessie zullen de Microsoft experts van BIZZSKYPE inzage geven in de ontwikkelingen rondom dit platform . Microsoft heeft in 2019 de wijzers van de UC-klok van Skypeforbusiness naar Teams gezet. Dat betekent de overgang naar een nog rijkere communicatie-, en samenwerkings-toolkit waarmee bedrijven binnen en buiten de organisatie snel en efficiënt met elkaar kunnen communiceren. Maar daarmee is Skypeforbusiness nog steeds springlevend. Bizzskype biedt een platform waarmee de ICT-reseller makkelijk en snel telefonie op Microsoft SfB kan implementeren. Een verhelderende sessie die je niet mag missen!

 

16:00 – 16:30u  |  Zaal 2


 

Kennissessie:Blendle

At Blendle we run almost all our infrastructure in Kubernetes, a container orchestration tool. We apply one special trick: We run Kubernetes on Pre-Emptible nodes from Google Cloud (they are the same as Spot Instances at AWS). These machine run between one hour and a day, so all our machine get restarted every day.

In this talk I tell you what Blendle is and how it’s running. I’ll explain what Docker & Kubernetes mean for us and how we run our setup using Pre-Emptible nodes Spoilers: This setup helps us more the just save money.

 

16:00 – 16:30u  |  Theaterzaal


Ga terug

ICT Winterfair
wo. 12 december 2018
DeFabrique Utrecht

Programma:

13:00 Ontvangst bezoekers ICT Winterfair
14.00 – 17:00 boeiende kennissessies
17.00 DEAN ONE Netwerkborrel
19:00 Einde ICT Winterfair

Laatste nieuws: