Deelnemers

lydis-logo-wit

Lydis

Lydis, dé IP communicatie specialist in de BeNeLux, is een kenniscentrum voor IP oplossingen waar je precies ook de juiste apparatuur kunt bestellen om de implementatie van IP-communicatie goed mogelijk te maken. Service en support voor het Partnerkanaal staat hierbij centraal. Lydis weet welke (technische) vereisten er nodig zijn in de markt om IP-telefonie goed werkend te krijgen, te houden en evt. probleem situaties op te lossen. Lydis kan haar Partners trainen en Lydis zal altijd een buffer vormen met haar specialistische kennis voor Partners die bij hun klanten aan de slag gaan. Daarnaast wordt zeer intensief samengewerkt met providers en carriers (o.a. KPN, Vodafone-Ziggo, Tele2, RoutIT, Voiceworks , Proximus, Telenet en nog veel meer) en met wereldwijd toonaangevende merken (o.a. Yealink, Spectralink, Patton, Algo, 2N en Hikvision), waarbij uit voorraad geleverd kan worden. Bij de meeste providers en carriers is Lydis gecertificeerd voor één voor meerdere merken, zodat de Partner verzekerd is van autoprovisioning, functionaliteiten en security. Lydis is dé IP communicatie specialist: dé specialist in security over IP en dé specialist voor autoprovisioning. Bezoek onze website, download de Lydis App of volg onze bedrijfspagina op LinkedIn.

www.lydis.nl

keensystems-logo-76DAAE4BA5-seeklogo.com

Keensystems

“KeenSystems is een onafhankelijke telecomoperator, bestaande uit een ervaren team van technisch specialisten, op het gebied van white-label VoIP en mobiele telefoniediensten.

KeenSystems heeft een eigen platform ontwikkeld met daarbij een intuïtief portal dat effectief, efficiënt en bijzonder gebruiksvriendelijk is. Een partner heeft alles, van het ingeven van een klant, het configureren van een PBX met alle opties, het porteren van nummers tot de complete ontzorging van zijn backoffice in eigen beheer maar wel volledig geautomatiseerd door KeenSystems. Dus volledige controle over de eindklant tot en met de factuur toe. Partners kunnen tevens gebruik maken van onze API mogelijkheden voor volledige integratie met eigen systemen. Geen uitzoekwerk, alles overzichtelijk en vooral tijdbesparend!

 

KeenSystems levert SIP trunks, hosted telefonie (3CX of vPBX), Mobiel, VaMo en verbindingen.

Zonder ingewikkelde structuren of voorwaarden!

Is uw interesse gewekt? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan op de ICT Winterfair.”

www.keensystems.eu

innovaphone-logo

Innovaphone

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1997 heeft innovaphone AG een belangrijke rol gespeeld in de vormgeving en de ontwikkeling van IP-telefonie. Tot op de dag van vandaag wordt de door de eigenaren geleide onderneming volledig gefinancierd met private middelen en staat zij voor continuïteit, duurzame waarde en sterke ontwikkelingsprestaties. innovaphone heeft momenteel meer dan 100 medewerkers in dienst. Naast het hoofdkantoor in Sindelfingen (Duitsland) beschikt  het bedrijf over verdere vestigingen in Duitsland en drie vestigingen in Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

 

Het basisprincipe van de ontwikkelingsafdeling van innovaphone is de evolutionaire integratie van nieuwe technologieën: Van de eerste VoIP-gateway, het complete IP-telefoniesysteem innovaphone PBX en de Unified Communications-oplossing myPBX tot de universele werkomgeving innovaphone myApps – bij innovaphone zijn technologische innovatie en hoge investeringsbescherming onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze betrouwbaarheid komt ook tot uiting in de verkoopstrategie: het innovaphone productportfolio is van meet af aan beschikbaar via geautoriseerde resellers en distributeurs die allemaal door innovaphone opgeleid zijn.

www.innovaphone.com

terra-185px-ml

Terra Computers

Terra Computers is het Nederlands verkoopkantoor van de Duitse ICT fabrikant Wortmann AG.

Wortmann AG is fabrikant en distributeur van servers, pc’s, notebooks, monitoren, thin clients en een breed scala aan storage oplossingen. Daarnaast zijn we een van de grootste distributeurs van hardware componenten in Europa. Wij leveren hardware uitsluitend via het gespecialiseerde resellerkanaal.

Bent u op zoek bent naar een betrouwbare en betrokken leverancier op het gebied van computer hardware? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De voordelen voor onze resellers:

  • Klein team in Nederland met een groot financieel solide moederbedrijf in Duitsland;
  • Direct persoonlijk contact;
  • Snelle responstijd bij offerte aanvragen en service afhandeling (meestal binnen een half uur);
  • Naast onze standaard producten, kunnen we vanaf 1 stuk op maat produceren. Spoedbouw binnen 24 uur is mogelijk.
  • Kwalitatieve hoogwaardige hardware (Duitse kwaliteit);
  • Gezonde marges, omdat onze producten niet verkrijgbaar zijn via de grotere eindgebruikerketens;
  • Flexibele betalingstermijn bij grotere projecten;
  • Al meer dan 30 jaar ervaring.Reden genoeg dus om eens kennis te komen maken met ons! Mocht u ons op de ICT Winterfair niet treffen, breng dan een bezoek aan www.wortmann.de of bel ons op telefoonnummer 073 7676200.

www.terra-computers.nl

Futura-Logo-RGB-klein

Futura

Futura (Voorheen Nextel B.V.) is voor onze business partners in de zakelijke markt, met meer dan 19 jaar ervaring voorloper op het gebied van ICT. Onze organisatie is daarnaast het bruisende platform voor kennis. Wij bieden daarom leertrajecten die de technici van onze business partners naar een hoger niveau brengt. In ons portfolio hebben wij fabrikanten opgenomen die marktleider zijn binnen onze branche. We zien een grote vraag van bedrijven naar goed werkende en solide netwerk- en voicesystemen. Met de producten van onze fabrikanten, leveren wij onze business partners systemen, zoals wifi netwerken, VOIP, Cyber Security en slimme software toepassingen op de zakelijke markt. De technologie die hierbij komt kijken wordt steeds slimmer, daarom zijn wij als “Value Added Distibutor” belangrijk in het overbrengen van kennis en doen dit volgens ons unieke concept. Volg ons op social media en op www.futura-ict.nl!

www.futura-ict.nl

logo-voipgrid

VoIPGRID

VoIPGRID ontwikkelt sinds 2006 een cloud telefonieplatform voor telecomleveranciers. Het VoIP-platform is volledig gebouwd rondom gebruiksgemak voor resellers én hun klanten. Door de eindgebruiker aan het roer te zetten, hebben partners alle ruimte om telefonie te leveren precies zoals zij het willen.

Naast het whitelabel platform bestaat het aanbod uit open source VoIP apps, geavanceerde browserplugins, slimme integraties en volledig voorgeconfigureerde toestellen. Zo biedt VoIPGRID samen met zijn partners aan ruim 20.000 bedrijven een telefonie-oplossing op maat, goed voor 1.500.000 gesprekken per week en ruim 200 miljoen zakelijke belminuten per jaar.

www.voipgrid.nl

logo antexcloud

AntexCloud

AntexCloud is an international company, founded by a group of cloud experts with idea to offer a new generation of business applications, running on Microsoft cloud services. We see the Office 365 deployment as a start of global journey to digital world. To make it happen faster and easier we develop sophisticated cloud applications including chatbot, data warehouse, workflow, helpdesk, field employee’s management and other solutions for business.

Our competencies confirmed by Microsoft at Gold and Silver levels and we focus efforts in the following areas:

– Development of business applications for Office 365 using SharePoint, Flow, Power BI, Teams & PowerApps.

– Trainings on Office 365 services with focus on productivity and collaboration features. Our educational chatbot provides short and clear video lessons letting users get necessary knowledge right at their working places.

– Consulting and deployment of Office 365, Azure, Project and other Microsoft cloud services.

– Custom-tailored development using .NET, SharePoint Server, Azure, Project.

– Tools and utilities for Microsoft Office 365 to ensure extra level of data protection and convenience of management.

Test free “iTrainer365”, our educational chatbot, and “Payment requests approval and payment”, our business application from “Workflow365” family. We hope to surprise you 🙂

www.AntexCloud.com

BNS logo

BNS, the recipe for connectivity

In een tijd waarin de wereld is verbonden via het internet, is connectiviteit cruciaal. BNS Data Logistics biedt sinds 1998 een breed portfolio aan fulfillment en lifecycle management diensten en producten voor (t)huis en zakelijke netwerken. Vanuit dit portfolio ontwerpen we unieke oplossingen, waarmee we klanten naar hun specifieke behoefte ontzorgen. Voorbeelden hiervan zijn

·         Samenstellen en verzenden van ‘Do-It-Yourself’ en ‘Alles-in-1’ pakketten

·         (auto)provisioning

·         Voorraadbeheer

·         Verpakkingsontwerp

·         Retourafhandeling

·         Refurbishment.

 Wij vatten dit samen als ‘The Recipe for connectivity’.

 Als internationaal distributeur bieden wij een compleet aanbod op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. We voorzien verschillende B2B kanalen van modems, switches, smart home en VoIP producten.  We verzorgen hierbij technische ondersteuning en trainingen en denken actief mee in productontwikkelingen.

Zo zijn de kleurencodering van de aansluitingen op modems mede door ons uitgevonden en ontwikkelden wij diverse splitters en converters.

www.bns.nl

Geuzenet logo

Geuzenet

Geuzenet levert snel internet waar glasvezel en kabel niet komen. 

Er zijn nog (te) veel ondernemers die nog niet beschikken over een breedband verbinding omdat investeren in glasvezel te duur is. Ondertussen hindert de trage ADSL-lijn het bedrijfsproces. Met onze oplossing is dat niet langer nodig en kunnen uw klanten onbelemmerd werken: op kantoor, thuis en in de cloud.  

Wij leveren een vaste internetaansluiting via de 4G mobiele netwerken. Een unieke combinatie van een beheerde router met een 4G-unit buiten op het dak zorgt voor de best mogelijke prestaties. Doorgaans realiseren we 30 Mb tot 60 Mb en vaak nog meer. Snelheden die 10 tot 20 keer beter zijn dat traag ADSL, zowel in down- als upload. Desgewenst leveren we ook een vast IP-adres.

Als partner nemen wij voor u de levering, installatie, beheer en configuratie uit handen terwijl u het eerste contact blijft van uw klant. Binnen één week kunnen we een werkende oplossing opleveren.

Inmiddels hebben we een groot en divers aantal klanten kunnen aansluiten: scholen, land- en tuinbouwbedrijven, campings, productiebedrijven en ondernemers met kantoor aan huis.

Door onze oplossing ontstaan voor u weer mogelijkheden om andere IT en Telecom diensten te leveren.

www.geuzenet.nl

pocos

Pocos

Pocos is een onafhankelijke wholesale telecomoperator en internetservice provider, opgericht in 1997 en levert innovatieve oplossingen voor zakelijke connectiviteit, hosted telefonieomgevingen, SIP-trunking, datacenterdiensten en mobiel.

Diensten worden aangeboden via het eigen Pocos netwerk wat volledig redundant is opgebouwd in hypermoderne datacenters in Eindhoven, Amsterdam en Brussel. Het netwerk is gekoppeld met de belangrijkste operators zoals KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber, maar ook met vele lokale glasvezelinitiatieven.

Pocos werkt uitsluitend via een partnerkanaal en onderscheidt zich t.o.v. de concurrentie door kwalitatieve en innovatieve diensten te leveren en te focussen op de gelijkwaardigheid tussen Pocos en haar partners.

www.pocos.nl

pcx-logo-color-rgb (1)

PCextreme

PCextreme creëert inmiddels al ruim 14 jaar innovatieve webhosting en clouddiensten voor technisch onderlegde eindgebruikers. Naast het ontwikkelen van nieuwe clouddiensten verzorgt en beheert PCextreme tevens de (cloud)infrastructuur van diverse nationale en internationale Service Providers.

Met de grote hoeveelheid aan ervaring en technische kennis weet PCextreme als geen ander hoe je succesvol een cloudomgeving opzet en hier het meeste uit kunt halen, zelfs in een markt waar de concurrentie alsmaar groter wordt.

Building Together

Door goed samen te werken zien we dat onze klanten meer bereiken in minder tijd en veelal tegen lagere kosten. Benieuwd wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Kom gezellig langs bij onze stand op de ICT Winterfair en we hebben het er graag over.

www.pcextreme.nl

softapp-logo

SoftApp-distribution

Wie is SoftApp-distribution.

SoftApp-distribution gevestigd in Amersfoort – Nederland, is een internationaal georiënteerde cloud serviceprovider. Haar cloud dienst: The Voice Of O365 – biedt Microsoft 365 en Microsoft Office 365 gebruikers en haar organisaties de mogelijkheid om Skype for Business en/of TEAMS in te zetten als volwaardige telefooncentrale in de cloud met behoud van sip trunk en telefoonnummers. Een uniek selfservice portaal stelt resellers en haar eindklanten in staat zelfstandig moves / adds en changes uit te voeren.

 

www.thevoiceofo365.nl

ecowave_logo

Ecowave

Ecowave is sinds 2006 actief in de Benelux en Frankrijk en specialist als het gaat om slimme inzamel- en recycling services van met name electronic devices zoals smartphones, tablet computers, MacBooks, enz.

Ecowave heeft diverse programma’s ontwikkeld voor de retailers, e-tailers, netwerkoperators, fabrikanten en corporate bedrijven om enerzijds te zorgen voor de juiste afvoer daarvan, maar ook om de opbrengst van producten te maximaliseren. Nu devices steeds meer data opslaan is het belangrijk bij de afvoer te zorgen dat deze op professionele wijze veilig wordt verwijderd. Ecowave heeft daarvoor de juiste erkenningen en gereedschappen beschikbaar. In de loop der jaren hebben al vele relaties dan ook gebruik gemaakt van onze diensten.

Op deze manier bent u niet alleen zeker dat de producten op de juiste wijze worden afgevoerd maar door deze gecertificeerde data verwijdering kunnen producten een tweede leven krijgen als refurbished product

www.ecowave.com

logo-blu-networks

BLU Networks & NG Networks

BLU  Networks & NG Networks zijn snelgroeiende, infrastructuur onafhankelijke Telecom en Internet Service Providers voor de zakelijke markt. Wij leveren en ontwikkelen diensten als bouwstenen, waarmee professionele Telecom en ICT-dienstverleners, ‘Partners’, in staat gesteld worden om hoogwaardige oplossingen aan eindklanten en gebruikers te leveren.

Wij werken samen met een netwerk van gespecialiseerde partners door heel Nederland door middel van zowel een partnermodel als een reseller model. Onze doelstelling is om onze partners optimaal van dienst te zijn. Waar nodig zijn wij beschikbaar om onze partners bij te staan, dat kan zijn door middel van technische ondersteuning maar ook bij uw verkoop kansen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en zowel snelle als een persoonlijke service vormen daarbij integraal onderdeel van onze dienstverlening.

www.blunetworks.nl

YellowBrand Woerden

YellowBrand

Elk merk heeft zijn eigen verhaal. Wij vertalen dat naar gevoel en emotie.

 

Wij streven er naar elk merk een compleet eigen look & feel te bezorgen, die bijdraagt aan een professionele uitstraling en effect heeft op de doelgroep. Het leveren van pure kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en projecten zijn pas geslaagd als iedereen tevreden is. Dit alles doen we vol overgave en met passie voor design.

 

Bij de start van een eigen bedrijf of bij het lanceren van nieuwe producten of diensten is het belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Dit doen we door een goed verhaal neer te zetten via heldere communicatie en unieke designs.

 

Open, eerlijk en pakkend. Dat is ons streven.

 

www.yellowbrand.nl

xolphin

Xolphin

Xolphin helpt je met de beveiliging van je online communicatie. Ons ervaren team van ruim 30 servicegerichte medewerkers heeft de kennis en kunde voor zeer snelle levering en indien nodig 24/7 ondersteuning.

We leveren een breed scala aan producten, van SSL certificaten tot digitale handtekeningen van de meest vertrouwde merken Sectigo (voorheen Comodo), GlobalSign, Symantec, Thawte en GeoTrust. Sinds 2002 zijn we uitgegroeid tot de grootste leverancier van SSL certificaten in Nederland. Ruim 40.000 klanten waaronder ruim 2.000 resellers vertrouwen op onze expertise. Sinds 2002 hebben we zo’n 600.000 certificaten uitgegeven.

Als Registratie Autoriteit voor Sectigo en GlobalSign zijn we uniek in Europa. We zijn WebTrust gecertificeerd en voldoen dus aan strenge richtlijnen. We kunnen in meer dan 10 talen zelf certificaataanvragen valideren, en hierdoor zeer snel leveren – zo kunnen we EV certificaten al binnen een dag uitgeven, wat bij andere partijen meestal een week duurt.

We leveren SSL certificaten voor websitebeveiliging en gerelateerde  producten zoals digitale handtekeningen en scans direct aan bedrijven,  maar ook veel via resellers die onze producten weer doorverkopen aan hun  klanten. Heb je regelmatig certificaten nodig? Wil je je productportfolio op een gemakkelijke manier uitbreiden, extra service bieden aan je klanten en meer inkomsten genereren? Informeer dan naar onze resellermogelijkheden!

www.sslcertificaten.nl

logo devolo

devolo

devolo biedt mensen de talloze mogelijkheden van de digitale wereld: onze Powerline-adapters maken heel eenvoudig gebruik van het stroomnet om snelle internetaansluitingen en perfecte wifi in elke hoek van het huis te bieden – voor veel speelplezier, perfect home-entertainment en efficiënt werken in uw eigen huis.

Onze Powerline-technologie werd internationaal bekend als “internet uit het stopcontact”; inmiddels zijn meer dan 37 miljoen van onze praktische adapters in gebruik.

Met devolo ontdekken klanten bovendien hoe ze hun huis zelf slim kunnen maken: ze hebben de keus uit een uitgebreid aanbod – van rookmelders en deur-/raamcontacten tot alarmsirenes – en combineren de afzonderlijke elementen met eenvoudige regels. Het individuele Smart Home kan naar wens worden uitgebreid en kan comfortabel met de smartphone worden bestuurd.

devolo levert als OEM-partner op maat gemaakte Powerline- en Smart Home-oplossingen voor internationale telecombedrijven en Internet Service Providers.

Ook op professioneel gebied liggen er voor devolo kansen bij het ombouwen van de energie-infrastructuur. Want wij helpen intensief bij het ontwikkelen van intelligente stroomnetten en we werken aan het succes van de energierevolutie: met producten en oplossingen van devolo kunnen de nieuwe Smart Grids in real-time worden bewaakt en bestuurd, en kunnen volledig nieuwe services worden gerealiseerd.

www.devolo.de

ndix

NDIX (Nederlands Duitse Internet Exchange)

Open en onafhankelijk breedbandplatform

Voor bedrijven en instellingen in Nederland en Duitsland.

Wij laten bedrijven optimaal profiteren van digitale connectiviteit. Het gaat daarbij om veilige, redundante en financieel aantrekkelijke glasvezelverbindingen met Duitsland en Nederland (en evt. andere delen van Europa). Alle verbindingen worden 24 uur per dag gecontroleerd door ons eigen Network Operation Center waardoor alle klanten verzekerd zijn van hoge kwaliteit en zekerheid met betrekking tot de NDIX-verbinding.

NDIX groeit

Momenteel profiteren al meer dan 1.750 organisaties en instellingen in Nederland en Duitsland van de voordelen van het open netwerk en de digitale marktplaats. En NDIX groeit, doordat steeds meer bedrijven de weg vinden naar de digitale marktplaats.

De digitale marktplaats

Alle ICT-providers kunnen via een aansluiting op NDIX tegen gelijke en zo gunstig mogelijke condities, hun diensten aan een groeiend aantal bedrijven en instellingen aanbieden. Die bedrijven en instellingen op hun beurt kunnen kiezen uit een breed aanbod van ICT-diensten van een groot aantal aanbieders, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van de leverancier van de glasvezelverbinding.

Meerdere locaties met elkaar verbinden via glasvezel netwerkverbindingen

Bedrijven kunnen via NDIX netwerkverbindingen realiseren. Organisaties kunnen meerdere bedrijfslocaties met elkaar koppelen tot één bedrijfsnetwerk of tot een netwerk tussen verschillende organisaties die met elkaar samenwerken. NDIX koppelt diverse glasvezelinfrastructuren van verschillende aanbieders aan elkaar tot één open netwerk, zodat dataverkeer drempelloos kan plaatsvinden.

www.ndix.net