Inspirerende kennis-update in één dag!

* ACTUELE KENNIS TOEGESNEDEN OP ICT-ERS *

* PROFESSIONELE SPREKERS *

* STRATEGIE * MARKETING * COMPLIANCE * SALES *

Na de succesvolle eerste editie in 2018 krijgen ICT professionals wederom de unieke kans om op Nyenrode hun kennis op het gebied van Strategie, Marketing, Compliance en Sales bij te werken! In iets meer dan een halve dag worden ‘de studenten’ weer helemaal bijgespijkerd door professionele docenten. Het centrale thema van 2019 is Digitiale Identiteit.

Moderatie: ID-MOTIVATIE

Eigenlijk begint alles bij Motivatie. Dr. Ir. Ralph Rousseau is naast zijn werk als natuurkundige ook een bekende Viola da Gamba muzikant en theatermaker. In deze tweede ICT College als moderator, trapt hij deze dag af met een Proloog over hoe je je intrinsieke motivatie laat zien aan de buitenwereld.

Proloog: INNOVATIE


“Het begint met een idee, een visie waarmee je voorop loopt. Maar in de uitvoering ligt altijd de kern van het succes. Entrepreneur, visionair en succesvol ondernemer Anton Loeffen bouwt met Eshgro aan een visie waarin voor elke werkplek en elk product de overtreffende trap van snel, eenvoudig en veilig centraal staat. In zijn Proloog geeft hij zijn inspirerende visie op de exponentiële digitale revolutie waar we midden in zitten.

College 1: STRATEGIE – Digitale Transformatie

De rode draad in het ICT College is de Nyenrode docent Dr. Ir. Wolter Lemstra. Op zijn thuisbasis Nyenrode en in de academische wereld is deze docent/auteur bekend om zijn inspirerende blik op strategie en leiderschap in deze tijd van digitale transitie.  Tijdens dit College laat Lemstra zien waar het in 2020 en daarna in sneltreinvaart naar toe gaat. Als u denkt dat het hard gaat: dan gaat het nog harder. Get ready and fasten your seatbelts.

College 2: MARKETING – Brand as a Cartoon

Iedereen die in de jaren 80 en 90 is opgegroeid kent de TV-maker Han Peekel als de stripfanaat die het programma Wordt Vervolg tot grote hoogte bracht. Na een bewogen leven weet deze presentator en producent als geen ander hoe het is om jezelf te zijn en te blijven. In een boeiend en pakkend college gaat hij, uiteraard aan de hand van voorbeelden uit de cartoonwereld, in op de ‘kracht van je eigen merk’. Een college om nooit meer te vergeten.

College 3: COMPLIANCE – Identity Management

Vanuit haar rol als eID Specialist bij het in identity & authenticatie-oplossingen gespecialiseerde Connectis heeft Esther Makaay een zeer brede visie, kennis en betrokkenheid op het onderwerp digitale identiteiten. In dit college zal zij ingaan op de kennis die elke publieke en private organisatie moet hebben op het gebied van Identity Management en de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wat zijn de huidige technieken en hoe pas je die toe is één ding, maar vooral zal zij laten zien waar de kansen liggen. “Identity is de fundering onder alle security en access-management van een organisatie. Wie dit onderwerp enkel ziet als compliancy-vereiste, mist de boot op het gebied van marketing, sales en strategie.”

College 4: SALES – Fun is the action

Verkopen is leuk“, dat is wat TP (Ton Peter) Spaapen zegt over zijn vak sales, dat door weinig universiteiten en hoge scholen als een echt vak wordt beschouwd. Zijn lezingen, trainingen en voordrachten zijn ondertussen door meer dan 35.000 mensen met veel plezier en enthousiasme ontvangen. Dit college is de kans voor iedereen die denkt: “Verkopen leuk? Dank je de koekoek.“ Denk nooit meer zoals dit en verlaat opgelucht de collegezaal. Er is een nieuwe verkoper geboren.

2e-editie-button2eeditie

ICT College 2019
Woensdag 12 juni
Locatie: Business
University Nyenrode

Een dag les op een Business University kost al snel €500,-. Deze business kennisupdate kost dankzij onze sponsors slechts €249,- incl. Business lunch en Business Borrel. Goed opletten is aanbevolen! Doe het multiple choice-examen en ontvang een ICTCollege-certificaat.

Inschrijven voor de ICT College 2019

Programma:

11.15 Intake, ontvangst en lunch
12.15 Opening: Dr. lr. Ralph Rousseau
12.30 Proloog: Anton Loeffen
13.00 Strategie: Dr. lr. Wolter Lemstra
14.00 Marketing: Han Peekel
15.00 Compliance: Esther Makaay
16.00 Sales: Ton Peter Spaapen
17.00 Quick Examination
17.30 Borrel op Neelie Kroes-Plein
18.30 Einde ICT College

Back2college

Weer even helemaal student zijn

Contact:

Vragen? Sponsoren?
HP van Tilburg
06-53 66 46 46
info@ictfair.nl

Route:

Business University Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen