Inschrijven ICT College 2018

* verplicht veld
Aanhef *
Algemene Voorwaarden *

Bij deelname aan het het ICT College gaat u akkoord met de kosten van €249,- per persoon en zorgt u ervoor dat deze worden voldaan vóór 1 april 2018 d.m.v. de toegezonden factuur vanuit MxM Blueline B.V.. Indien u uw inschrijving wenst te annuleren, dient u een e-mail te sturen aan info@ictfair.nl. Wanneer wij uw schriftelijke annulering vóór 1 april 2018 hebben ontvangen, krijgt u het volledige deelnamebedrag van €249,- teruggestort op uw rekening. Wanneer u zich inschrijft vanaf 1 april 2018, of wanneer wij uw schriftelijke annulering op of na 1 april 2018 ontvangen, is retournering van het deelnamebedrag niet meer mogelijk.

Privacybeleid MxM Blueline B.V.

 

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten en evenementen van MxM Blueline. U dient zich ervan bewust te zijn dat MxM Blueline niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

MxM Blueline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

 

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze evenementen, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om het evenement uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline. Tevens zullen uw gegevens worden ingevoerd in de evenementen-applicatie, om u de mogelijkheid te bieden te communiceren met overige evenement-bezoekers. Wij zullen deze gegevens eventueel combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie
Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, sociale media e.d., is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld zonder dat u hier uitdrukkelijk schriftelijk mee instemt. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze zakelijke partners en werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen, of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

 

MxM Blueline B.V.
Maansteenweg 1
2665 NP Bleiswijk
[T] +31(0)6 – 53 66 46 46
[E] info@ictfair.nl

Ga terug

ICT College
11 april 2018
Locatie: Business
University Nyenrode

Een dag les op een Business University kost al snel €500,-. Deze business kennisupdate kost dankzij onze sponsors slechts €249,- incl. Business lunch en Business Borrel. Goed opletten is aanbevolen! Doe het multiple choice-examen en ontvang een ICTCollege-certificaat.

Programma:

11.00 Intake, ontvangst en lunch
12.15 Opening en proloog
13.00 Strategie: Wolter Lemstra / Nyenrode,
docent Strategie en Digitalisering

14.00 Marketing / HR: Jeroen van Hattum,
docent Hostmanship

17.00 Compliance / AVG: Wiebe Zijlstra,
SDC specialist in privacywetgeving

16.00 Sales: Rob Idink, CEO HPinc,
alsook docent op Nyenrode

17.00 Quick Examination n.a.v. de opgedane kennis
17.30 Borrel op Nellie Kroes plein
18.30 Einde ICT College

Back2college

Weer even helemaal student zijn

Contact:

Vragen? Sponsoren?
HP van Tilburg
06-53 66 46 46
info@ictfair.nl

Route:

Business University Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Laatste nieuws: