22 jun De inhoud van de kennissessies op de ICT Summerfair zijn bekend.

De ICT Summerfair is in z’n vijfde editie groter dan ooit. Naast 65 stands van interessante partijen die alles op het gebied van Now&New Business voor het kanaal laten zien, zijn er 18 inspirerende sessies bij te wonen.  Dat betekent gratis food for thought, vitamine r en een leuke dag!

Stijn Nijhuis van Voiceworks gaat in op de TBM onderzoeksresultaten van de veranderende rol van de ICT reseller. Microsoft geeft inzicht in de strategie rondom Skypefornusiness, Marc Bras van BMW Nederland onthult de visie op full-electric rijden en de toekomst van mobiliteit, Micha Cohen van Xelion laat organised communications werken en Routit biedt bij monde van Frank Ruigrok een bredere kijk op zaken doen. Dat zijn slechts enkele van de 18 kennissessies die op 5 juli tijdens de ICT Summerfair zullen worden gegeven. Het volledige programma vindt u hier.

Als je nog niet ingeschreven bent nodigen we je van harte uit om op woensdag 5 juli naar de prachtige Fokker Terminal in Den Haag te komen! De ICT Summerfair is zo vlak voor de zomervakantie dé plek om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van now&new business en vooral ook om onder zomerse omstandigheden goed te netwerken. Er is altijd business te halen! Toegang, parkeren en de rijk gevulde netwerkborrel met 6 foodtrucks is gratis. Dit mag je niet missen!