Inschrijven voor de SmartCom Fair 2019

Gratis toegang voor:

  • MSP’s / ICT Resellers, System Integrators, Consultants en VAR’s
  • Software / API Developers

 

Anders zoals:
Operators, distri’s , markcom aanbieders ,ISV’s en hardware vendors : zonder sponsoring €99,- per persoon.

* verplicht veld
Aanhef *
Ik ben *
Algemene voorwaarden *

De SmartCom Fair 2019 is speciaal bedoeld voor MSP’s / ICT Resellers, System Integrators, Consultants, VAR’s en Software / API Developers en is gratis toegankelijk voor deze doelgroep. Operators zonder stand kunnen voor €99 excl. BTW toegang krijgen tot dit event en u zorgt ervoor dat deze wordt voldaan vóór 1 december 2019 d.m.v. de toegezonden factuur vanuit MxM Blueline B.V.. Indien u uw inschrijving wenst te annuleren, dient u een e-mail te sturen aan info@ictfair.nl. Wanneer wij uw schriftelijke annulering vóór 15 november 2019 hebben ontvangen, krijgt u het volledige deelnamebedrag teruggestort op uw rekening (dit geldt alleen voor Operators, distri’s, markcom aanbieders, ISV’s en hardware vendors zonder sponsoring). Wanneer wij uw schriftelijke annulering op of na 15 november 2019 ontvangen, is retournering van het deelnamebedrag niet meer mogelijk.

Privacybeleid MxM Blueline B.V.

 

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten en evenementen van MxM Blueline. U dient zich ervan bewust te zijn dat MxM Blueline niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

MxM Blueline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

 

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze evenementen, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om het evenement uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline. Tevens zullen uw gegevens worden ingevoerd in de evenementen-applicatie, om u de mogelijkheid te bieden te communiceren met overige evenement-bezoekers. Wij zullen deze gegevens eventueel combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie
Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, sociale media e.d., is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MxM Blueline of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld zonder dat u hier uitdrukkelijk schriftelijk mee instemt. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze zakelijke partners en werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen, of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

 

MxM Blueline B.V.
Maansteenweg 1
2665 NP Bleiswijk
[T] +31(0)6 – 53 66 46 46
[E] info@ictfair.nl

De makers van API-Days en ICTfair presenteren:

SmartCom Fair
wo. 4 december 2019
’T Spant! Bussum

Apiology helpt en verbindt Communication Service Providers (CPS’s), API/CPaaS technology providers en developers dmv online&offline activiteiten en communities. Op de Smartcom Fair werkt Apiology samen met ICTfair dat fysieke en digitale marktplaatsen voor het ICT-kanaal creëert.

Programma:

09:30 Opbouw
11:30 Sponsorlunch – Plein
12:30 Ontvangst bezoekers – Koffie/thee/snack
13:20 The Future of SmartCom: VoIP, UC & API
Rob Kurver /HP van Tilburg Plenair : Podium 2
14:45 Marketplace & Kennissessies
Plein en API-Theater 1 & 2
16:45 SmartCom API Award – Podium 2
17:15 Netwerkborrel
18:15 Einde

Contact:

Vragen? Sponsoren?
HP van Tilburg
06-53 66 46 46
info@ictfair.nl

Route:

Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Terugblik ICT Winterfair