Inspirerende kennis-update in één dag!

*ACTUELE KENNIS TOEGESNEDEN OP ICT-ERS*

*PROFESSIONELE SPREKERS * GEEN SALESPITCHES*

Hoe lang is het geleden dat u in de schoolbanken zat? Hoe is het gesteld met uw actuele kennis over Strategy, Marketing, HR, Sales en Compliance? Profiteer nu van de kans om op Nyenrode in één dag weer bij te zijn.

Proloog: MOTIVATIE

Eigenlijk begint alles bij Motivatie. Natuurlijk gaat het dan om de motivatie van jezelf, maar ook om die van je collega’s. Ir. Ralph Rousseau is een gevierde muzikant die met zijn Viola da Gamba mensen in vervoering brengt. Daarbij is hij ook natuurkundige. Vanuit deze en andere passies stelt hij alleen maar dat te doen, waarvoor hij echt gemotiveerd is. Wat is motivatie en hoe kun je het besturen?

Opening

Na de proloog zal het centrale thema ‘Digitale Transformatie’ door ing. Frank Ruigrok, Directeur Sales bij RoutIT, worden uiteengezet. Frank Ruigrok staat bekend om z’n aansprekende voordrachten waarin hij snel de link tussen techniek en dagelijkse realiteit weet te leggen.

College 1: STRATEGIE

Het eerste volledige college van deze dag wordt gegeven door Nyenrode docent Dr. Ir. Wolter Lemstra. In de academische wereld is deze spreker en auteur bekend om zijn frisse blik op strategie en leiderschap in deze tijd van digitale transitie. Vragen die in dit college naar voren komen: ICT-ers zijn de schippers op deze reis, maar zijn zij zelf wel klaar voor alle veranderingen én kan de manager van overmorgen nog dezelfde zijn als die van vandaag?

College 2: MARKETING/HR/HOSTMANSHIP

Bij marketing denkt iedereen aan promotie/communicatie en de 4 andere marketing P’s. De meest essentiële kernwaarde voor elke bedrijf is echter Hostmanship. Hoe gastvrij is uw bedrijf voor uw klanten en medewerkers? Co-founder van de Hostmanship Group Nederland Jeroen van Hattum spreekt met veel passie over de basisbeginselen van deze filosofie die uit Zweden is overgekomen. U zult vanaf dit college altijd anders naar uw mensen, pand, website en callcenter gaan kijken.

College 3: COMPLIANCE/AVG

Mr. Wendy Franken is als partner bij ZBC kennisbank zeer betrokken op het domein security en privacywetgeving. Het hebben van accurate kennis van de nieuwe privacywetgeving is een must voor elke manager. Zeker voor professionals die werken in de ICT, is het belangrijk om genoeg te weten van de nieuwe AVG/GDPR-wet van de EU die eind mei 2018 ingaat. Maak in dit uur kennis met de strategische impact van deze wet en besef na dit college dat het nu echt tijd is voor accurate actie!

College 4: SALES

Om kracht te zetten achter zijn visie dat Sales als vak meer aandacht verdient op de hoge scholen en universiteiten, is Rob Idink Msc buiten zijn baan als CEO van HPinc NL ook actief als docent Sales en Strategy. Dat vak doceert hij onder andere op Nyenrode. In de ICT-wereld staat hij bekend als één van de meest bevlogen managers die met groot enthousisasme kan praten over techniek in relatie tot het vak sales. Een uur luisteren naar zijn filsofie over de komende tijd levert zeker weer een enorme dosis verkoopzin en power op.

POWERED BY 

ICT College
11 april 2018
Locatie: Business
University Nyenrode

Een dag les op een Business University kost al snel €500,-. Deze business kennisupdate kost dankzij onze sponsors slechts €249,- incl. Business lunch en Business Borrel. Goed opletten is aanbevolen! Doe het multiple choice-examen en ontvang een ICTCollege-certificaat.

Inschrijven voor de ICT College 2018

Programma:

11.00 Intake, ontvangst en lunch
12.15 Opening en proloog
13.00 Strategie: Wolter Lemstra / Nyenrode,
docent Strategie en Digitalisering

14.00 Marketing / HR: Jeroen van Hattum,
docent Hostmanship

15.00 Compliance / AVG: Wendy Franken,
SDC specialist in privacywetgeving

16.00 Sales: Rob Idink, CEO HPinc,
alsook docent op Nyenrode

17.00 Quick Examination n.a.v. de opgedane kennis
17.30 Borrel op Neelie Kroes-hal
18.30 Einde ICT College

Back2college

Weer even helemaal student zijn

Contact:

Vragen? Sponsoren?
HP van Tilburg
06-53 66 46 46
info@ictfair.nl

Route:

Business University Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Laatste nieuws: