Speciale AVG Dday Masterclass

Bent u al klaar voor de nieuwe AVG wetgeving?

Better safe than sorry!

Op vrijdag 25 mei treedt de AVG wetgeving in werking. Juist op deze dag organiseert het ICT College een speciale Masterclass met Mr. Wendy Franken. Als geen ander heeft zij het vermogen om op inspirerende en relativerende wijze de AVG wetgeving zo uit te pellen dat haar toehoorders direct weten waar ze staan. Haar kernboodschap: “Maak je vooral geen zorgen, maar zorg wel dat je deze wet doorziet en weet waarin je organisatie moet handelen. Better safe than sorry.”

Op 13 april j.l. had Mr. Wendy Franken in haar verkorte college op de ICT College dag de studenten aan haar lippen. Naar aanleiding van vele concrete verzoeken hebben we een speciale AVG Masterclass ingepland rondom deze topdocent. Dat doen we op de dag dat de AVG-wet in werking treedt, namelijk op vrijdag 25 mei. Deze Masterclass wordt gegeven van 9.00-13.00 uur op de Business University Nyenrode. Er zijn slechts 35 plekken beschikbaar, waarvan er reeds een aantal zijn geboekt. Dus wees er snel bij! Kosten zijn €299,- excl. BTW per persoon, inclusief een aansluitende lunch in het restaurant op de campus.

Tijdens de Masterclass zal Mr. Wendy de verschillende paragrafen van de AVG-wet met haar studenten doornemen. Gezien de beperkte hoeveelheid studenten is er ruime gelegenheid tot interactie met de docent. In de aansluitende lunch in het campusrestaurant van Nyenrode is er ook nog de gelegenheid om met elkaar en Mr. Wendy Franken over de materie verder te praten.

 

Tijdens de Masterclass leert u als student:

  • Wat de AVG-wet inhoudt
  • De betekenis van de verschillende paragrafen
  • Welke acties nodig zijn voor uw organisatie
  • Dat er geen reden is tot ongerustheid, maar wel tot bewustzijn

U ontvangt als deelnemer een AVG -kennis Certificaat en een 10-tal DIEV trainingen voor collega’s (zie www.diev.nl).

 

Direct inschrijven

AVG Dday Masterclass
Docent Mr. Wendy Franken
Vrijdag 25 mei 2018
Van 9.00 tot 13.00 uur
Locatie: Business
University Nyenrode

Inschrijven AVG Masterclass 2018

Kom ook naar de AVG Masterclass op vrijdag 25 mei van 9.00 tot 13.00 uur. Kosten zijn €299,- excl. BTW per persoon, inclusief een aansluitende lunch in het restaurant op de campus. Er zijn slechts 35 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Contact:

Vragen? Sponsoren?
HP van Tilburg
06-53 66 46 46
info@ictfair.nl

Route:

Business University Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Back2college

Weer even helemaal student zijn

Laatste nieuws: